Hürriyetçi Yerel-Sen’den Başkan Şehirli’ye Ziyaret

Hürriyetçi Yerel-Sen’den Başkan Şehirli’ye Ziyaret

Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Sekreteri Halil Aydoğdu öncülüğündeki ekip, belediye yetkilileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Genel Sekreter Aydoğdu, son olarak Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ile buluştu.  

Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Sekreteri Halil Aydoğdu Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Şehirli’nin makamında gerçekleşen buluşmaya, Sendika Genel Başkan Yardımcıları Fevzi Çakar, Mehmet Aslan, Balıkesir İl Temsilcisi Halil İbrahim Çetin ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Fatih Sarıtaş katıldı. 

Sendika çalışmaları ve Hürriyetçi Yerel-Sen’in Balıkesir genelindeki durumu hakkında Başkan Şehirli’ye bilgi veren Genel Sekreter Aydoğdu, Başkan Şehirli’nin her zaman işçi ve emekçilerin yanında olduğunu söyledi. Genel Sekreter Aydoğdu, memurlara verdikleri destek için Başkan Şehirli’ye teşekkür ederek, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı olması sebebiyle çalışmalarında başarılar diledi. 

Hürriyetçi Yerel-Sen heyetinden ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şehirli, sendikal örgütlenmenin önemine dikkat çekti. Kendisinin de sendikacı olduğunu ifade eden Başkan Şehirli, işçi ve emekçilerin yanında olmayı sürdüreceğini kaydetti.   


Paylaş