HÜRRİYETÇİ YEREL-SEN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ

HÜRRİYETÇİ YEREL-SEN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ

Hürriyetçi Yerel Yönetim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Hürriyetçi Yerel-Sen) 1. Olağanüstü Genel Kurulu, 30.06.2024 tarihinde Ankara / Gölbaşında “Bir adım önde, hep birlikte!” temasıyla şölen havasında geçti.

 

Hür-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Hürriyet Sağlık-Sen Genel Başkanı Erdoğan Çakmak, Hürriyetçi Büro-Sen Genel Başkanı Harun Gül, Hürriyetçi Ulaşım-Sen Genel Başkanı Gürol Toker, Hürriyetçi Yerel-Sen üyeleri ve davetlilerin katıldığı olağanüstü genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması akabinde divan kurulu seçimine geçildi. Divan başkanlığına Hürriyetçi Ulaşım Sen Genel Başkanı Gürol Toker, katip üyeliklerine ise Yusuf Çınkıllar, İbrahim Güven, Zekeriya Çon ve Mustafa Şenel seçildi.

 

Divan seçimi sonrasında sendikanın faaliyetlerini anlatan kısa film gösterimi gerçekleşti.

 

AYDOĞDU “ HAYKIRANLARIN SENDİKASI OLDUK”

 

Genel kurula hitaben konuşmalarını gerçekleştiren Genel Sekreter Halil AYDOĞDU, “Bugün itibariyle üzerimize yüklenen sorumluluğun bilincindeyiz. Çalışmalarımızı vakit kaybetmeden başlayacağız. Biliyoruz ki; Hürriyetçi Yerel-Sen haykıranların sendikası oldu. Elele verip başarıya ulaşmak için gece gündüz çalışacağız. Her bir üyemiz bizim için bir değerdir” dedi.

 

Genel Sekreter Aydoğdu’nun konuşması sonrasında faaliyet raporu okundu. Geçmiş dönem yönetim kurulunun faaliyet ve mali rapor üyelere eksiksiz okundu.

 

Faaliyet raporunun okunması ardından seçime gidildi. Tek liste olarak çıkan yeni yönetim kurulu üyelerin oyları ile yeni yönetim Çankaya İlçe Seçim Kurulu tarafından tescil edildi.

 

Genel Başkan Halil Aydoğdu öncülüğünde oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Halil Aydoğdu – Genel Başkan

Ahmet Ragıp Hızal – Genel Sekreter

Ceyhun Altay – Genel Başkan Yardımcısı

Fevzi Çakar – Genel Başkan Yardımcısı

Hasan Karaköse -  Genel Başkan Yardımcısı

Şaban Bayrak – Genel Başkan Yardımcısı

Mehmet Kaplan – Genel Başkan Yardımcısı


Share