Hürriyetçi Yerel-Sen’den Zabıta Daire Başkanlığına Ziyaret

Hürriyetçi Yerel-Sen’den Zabıta Daire Başkanlığına Ziyaret

Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Sekreteri Halil Aydoğdu öncülüğündeki ekip Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığını ziyaret etti.

Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Sekreteri Halil Aydoğdu öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, Genel Başkan Yardımcıları Fevzi Çakar, Mehmet Aslan ve Balıkesir İl Temsilcisi Halil İbrahim Çetin katıldı.

31 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı olarak atanan Bülent Mavuk’u hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Genel Sekreter Halil Aydoğdu, Daire Başkanı Mavuk’a başarılar diledi.

Ziyaret esnasında zabıta memurlarının istek, talep ve sorunlarını da dile getiren Genel Sekreter Aydoğdu, “ öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Kent yaşamının olmazsa olmazı olan ve her alanda durum tespiti ile kente yön veren bir mevzuat ilkesinde çalışan zabıta teşkilatını anlamak ve anlatmak çok önemlidir. Her alanda kente karşı işlenen suçların en aza indirilebilmesi için 24 saat çalışan ve bilinçli bir çalışma olabilmesi için hizmet içi eğitime önem ver bir yapı içerisinde hedefleri olan Zabıta Teşkilatı; 20’den fazla kanun ve 200’den fazla yönetmelik ile düzenli bir kent için mevzuatlar çerçevesinde çalışmaktadır. Bu doğrultuda Hürriyetçi Yerel-Sen olarak sizlerden kurumumuzda bulunan personellerin seslerine kulak vermenizi rica ediyoruz” dedi.
Daire Başkanı Mavuk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iş birliği ile çalışacaklarını sözlerine ekledi.

 


Share