HÜR-SEN’den Başkan Lapanta’ya Ziyaret

HÜR-SEN’den Başkan Lapanta’ya Ziyaret

Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu (Hür-Sen) Genel Başkanı, Hürriyetçi Eğitim-Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu ve Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Başkanı Halil Aydoğdu, İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta’yı ziyaret etti.

 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Balıkesir’e gelen Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkanı Levent Kuruoğlu ve Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Başkanı Halil Aydoğdu, İvrindi Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Önder Lapanta ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Keklik ile bir araya geldi. Kuruoğlu ve Aydoğdu’ya ziyaretinde Hürriyetçi Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu ve Hürriyetçi Yerel-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Halil İbrahim Çetin eşlik etti. 

 

Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkanı Levent Kuruoğlu ve Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Başkanı Halil Aydoğdu ziyaretlerinde, İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta’ya misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek, İvrindi’de bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

 

Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkanı Levent Kuruoğlu ve Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Başkanı Halil Aydoğdu’yu makamında kabul eden Başkan Lapanta ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.


Share