Genel Başkan Aydoğdu, “İtfaiye Meslek Olması İçin Canla Başla Çalışıyoruz”

Genel Başkan Aydoğdu, “İtfaiye Meslek Olması İçin Canla Başla Çalışıyoruz”

Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Başkanı Halil Aydoğdu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen’i ziyarette bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Çakar ve İl Temsilcisi Halil İbrahim Çetin’in yer aldığı ziyarette konuşan Hürriyetçi Yerel-Sen Genel Başkanı Halil Aydoğdu, “Teşkilat mensuplarımız kendi canları pahasına milletimize hizmet ediyorlar. Gece gündüz demeden yangından yangına, afetten afete koşuyorlar. Kahraman itfaiyecilerimizin kazandıkları her kuruş sonuna kadar helaldir. Bizler de Hürriyetçi Yerel-Sen olarak itfaiye çalışanlarımızın canları pahasına verdikleri hizmetin karşılığında kazanımlarını artırmak için gayret gösteriyoruz. İtfaiyenin meslek olması için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Hürriyetçi Yerel-Sen heyetinin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen ise şunları söyledi: “Bizler de bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte milletimize daha iyi hizmet verebilmenin gayretindeyiz. Gelişen teknolojiye göre güncelleyerek hem yangınlara daha kısa sürede müdahale edebilmeyi hem de olaylarda can kayıplarını en aza indirmeyi hedefliyoruz. Teşkilatımızın daha verimli çalışması adına personelimizin eğitimi için de önemli çalışmalar yapıyoruz. Hürriyetçi Yerel-Sen olarak gerek çalışanlarımızın kazanımlarıyla ilgili gayretleriniz gerekse de itfaiyemizin gelişmesi için gösterdiğiniz gayretlerden ötürü şahsınızda bütün sendika üyelerinize teşekkür ederim.”


Share